1

1 Kommentar

  1. Andrei Lozova

    Om vinteren er unge kartofler meget dyre. Men dette er ikke den tristeste ting, men det er praktisk talt umuligt at købe vores, indenlandske kartofler på det tidspunkt - kun importeret er på hylderne. Men jeg er ikke forstyrret, men dyrker nye kartofler!

    Jeg skar den gamle plastikspand med en dybde på ca. 30 cm, som du ser på billedet, og indsatte den i hele spanden. Fyldt med frugtbar jord, plantede knolde i en beholder til en dybde på 12 cm. Han vandes og satte sig under sengen tættere på batteriet, så temperaturen ikke var lavere end +25 grader. Han holdt de opstigne planter i lyset. Vandes periodisk med varmt vand, løsnede jorden, og efter tre måneder tog unge knolde ud.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.