4 anmeldelser

 1. Zhanna og Igor Sychev

  Udvid blomstringen af ​​phlox

  Hvis du vil nyde skønheden i panikeret phlox længere, skal du ikke ignorere disse planters præferencer.
  Græder ukrudt omkring phloxes - dette er en af ​​de vigtigste kilder til sygdom.
  Flokke tolererer smerteligt en mangel på fugtighed (de mister blade, blomsterstande, blomster bliver mindre, blomstringsperioden reduceres). Hæld derfor 2, 5 liter vand i en tørke dagligt under bushen (men prøv ikke at blødgøre bladene og stilken). Vi bruger vand opvarmet i solen: revner fra kulden kan gå langs stilken. Mulch jorden under buskene med slået græs.
  Hvis der vises en grå belægning på bladene og skyderne (det er pulveriseret mug), fjernes de berørte dele, og de resterende beplantninger behandles med en opløsning af kolloidt svovl (10 g pr. 10 liter vand).
  I maj (og derefter også i juli) befrugter vi med en gylleopløsning (1:10), hvor vi tidligere har lappet kaliumsalt under buskene (20 g pr. 1 kvadratmeter).
  Vi fjerner visne blomsterstande: de forstyrrer udseendet af nye blomster.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  "Sitchiki" er uerstattelige deltagere i næsten enhver blomsterhave. De bruges både i originale ultramoderne kompositioner og i klassiske blomsterbede af enhver form, stil og størrelse. De er i stand til at oprette volumen og farvepletter til at danne en frodig baggrund. I min have omgiver phloxes en del af huset, hvilket gør det mere levende og festligt. Beundre skønheden i disse luksuriøse planter.

  svar
 3. Vera Denisovna SCHURKO

  Denne sommer begyndte mange phloxes at tørre blade nedenfra.
  Og pulveriseret meldug blev tortureret.
  Hvad gør jeg forkert, hvis jeg fodrer i henhold til ordningen, buskene vokser de bedste - solrige steder?

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvis bladene på bunden af ​​stilkene begynder at tørre ud, mangler phlox sandsynligvis calcium og kalium samt fugt.

   Baseret på 1-anlægget tager vi et 1-glas ask og hælder kogende vand. Lad det stå hele natten, så skal du tilføje 5 liter vand og hælde under planten.
   Det ser ud til, at alle blomster elsker solen. Men som det viste sig, er planter, der er meget modtagelige for pulveragtig skimmelinfektion, bedst skraverede. Hvorfor? Det forårsagende middel til en svampesygdom føles bedre i solen end i delvis skygge og endda i skyggen.
   Det er også vigtigt ikke at overfodre phloxes, selvom det også er umuligt at efterlade dem helt uden mad. Fosforgødning fremskynder bladmodning og lignificering af skud og dermed forkorter perioden for deres modtagelighed for sygdommen. Men et overskud af kvælstofgødning skader disse blomster.
   Hvis der vises hvide, pulveragtige pletter på bladene af phloxes, skal du sprøjte buskene med det biologiske Fitosporin-M-produkt. Og således at pulverformet meldug ikke vises igen, bruges syntetiske fungicider også til profylakse: Skor og Topaz, skiftevis dem.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.