1 Kommentar

  1. Sergey SAMOLETNIKOV, Yaroslavl.

    Rudbeckia dekorerer min have næsten hele sommeren. Hvert år bliver buskene mere storslåede.
    For frøplanter såer jeg frø i april. Jeg hælder universel jord i små gryder, laver udsparinger i jorden, lægger frøene ud i dem og drys med et tyndt lag jord. Jeg hælder vand ved stuetemperatur, dækker beholderen med polyethylen og lægger det på en lys vindueskarmen. Skud vises om to uger. Når frøplanterne vokser 5 blade, kan du dykke dem i mere rummelige containere. I slutningen af ​​maj og begyndelsen af ​​juni planter jeg planter på et permanent sted.
    Upretentiøs blomst elsker åbne solrige områder og frugtbar løs jord. På varme solrige dage vander jeg rigeligt med buske. Jeg lukker jævnligt beplantninger og løsner jorden. I spiretiden foder jeg kalium-fosforgødning (i henhold til instruktionerne).

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.