2 anmeldelser

 1. Claudia

  Med agurker indtil frosten
  For at nyde friske agurker indtil sent på efteråret giver jeg dem et separat film drivhus. Jeg dyrker planter en meter fra hinanden i en række fra den ene og den anden side af drivhuset. Jeg lukker senge med planker, så jorden ikke smuldrer. Før plantning fylder jeg jorden med humus (en spand på 1 kvm), aske (1 st. På 1 kvm) og superfosfat (1 st.L. på 1 kvm). Efter at have transplanteret frøplanter strammes jeg jorden med en sort spanbond - begge rødderne er varme, og fugtigheden fordamper langsommere.
  Når du vokser, vikler jeg sidevipperne i ringe og binder dem i en højde af 30-40 cm fra
  land, jeg lader kun hovedstammen. Jeg sletter bladene igennem en, fjerner alle beskadigede, gulner og tørrer op. Hver 10 dag fodrer jeg agurker med infusion af fugleart, urtemark (1: 15) eller urinstofopløsning (1 spiseskefulde i 10 liter vand). Tidligere, da jeg ikke bundte sammen vipperne og ikke fjernede bladene, bemærkede jeg i august, at agurkerne var syge, og i september skulle jeg overhovedet fjerne dem fra haven. Nu med 10-12 buske får jeg dobbelt så meget afgrøde som før med 20 før!

  svar
 2. Elena SHULGA, Kharkov

  En ven fortalte mig om Zircons mirakuløse kraft. Jeg prøvede og fandt, at dette stof gør grønsager smagere, hjælper dem med at modnes halvanden uge tidligere, og gør også at planter mere aktivt danner frugter. I drivhuse og åben jord sprøjter jeg grøntsager hver anden uge med denne opløsning:

  kartofler - 13 dråber pr. spand vand;
  rodafgrøder - 6-8 dråber på 10 l vand;
  agurker, tomater, aubergine og peberfrugter - 4 dråber på 1 liter vand;
  blomkål og hvidkål - 14 dråber i 10 liter vand;
  zucchini, melon og vandmelon - 4 dråber på 3 liter vand.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.