3 anmeldelser

 1. G. SHEVYREVA

  Jeg har dyrket tomater i flere år om vinteren. Jeg graver bare en favoritbusk af et superbørn om efteråret, skærer det til en "stubbe" og transplanterer det i en stor gryde. Det oversvømmer hurtigt med nye skud.
  På vindueskarmen (vi har et vestligt vindue) har planterne tydeligvis ikke nok lys - de strækker sig ud. Installerede phytolamps, som jeg bruger til frøplanter. Jeg fremhæver også dagslys 12-14 timer. Timerindgangen tænder lyset om morgenen og slukker om aftenen. Praktisk!

  Da tomater er termofile, prøver jeg på dagtid at opretholde 21-23 °, og om natten åbner jeg vinduet og i rummet bliver det koldere til 17-19 °. På et tidspunkt satte jeg en ventilator på planterne for bedre at bestøve blomsterne. Men buskene kunne tydeligvis ikke lide udkastet, jeg var nødt til at slå det fra.
  Et andet "svagt punkt" er lav luftfugtighed. For tomater er det bedre, hvis det spænder fra 60-70%. Det er meget tørrere i mit værelse, jeg var nødt til at installere et budget luftfugter omkring tomaterne - vandplader.

  svar
 2. Claudia

  Med agurker indtil frosten
  For at nyde friske agurker indtil sent på efteråret giver jeg dem et separat film drivhus. Jeg dyrker planter en meter fra hinanden i en række fra den ene og den anden side af drivhuset. Jeg lukker senge med planker, så jorden ikke smuldrer. Før plantning fylder jeg jorden med humus (en spand på 1 kvm), aske (1 st. På 1 kvm) og superfosfat (1 st.L. på 1 kvm). Efter at have transplanteret frøplanter strammes jeg jorden med en sort spanbond - begge rødderne er varme, og fugtigheden fordamper langsommere.
  Når du vokser, vikler jeg sidevipperne i ringe og binder dem i en højde af 30-40 cm fra
  land, jeg lader kun hovedstammen. Jeg sletter bladene igennem en, fjerner alle beskadigede, gulner og tørrer op. Hver 10 dag fodrer jeg agurker med infusion af fugleart, urtemark (1: 15) eller urinstofopløsning (1 spiseskefulde i 10 liter vand). Tidligere, da jeg ikke bundte sammen vipperne og ikke fjernede bladene, bemærkede jeg i august, at agurkerne var syge, og i september skulle jeg overhovedet fjerne dem fra haven. Nu med 10-12 buske får jeg dobbelt så meget afgrøde som før med 20 før!

  svar
 3. Elena SHULGA, Kharkov

  En ven fortalte mig om Zircons mirakuløse kraft. Jeg prøvede og fandt, at dette stof gør grønsager smagere, hjælper dem med at modnes halvanden uge tidligere, og gør også at planter mere aktivt danner frugter. I drivhuse og åben jord sprøjter jeg grøntsager hver anden uge med denne opløsning:

  kartofler - 13 dråber pr. spand vand;
  rodafgrøder - 6-8 dråber på 10 l vand;
  agurker, tomater, aubergine og peberfrugter - 4 dråber på 1 liter vand;
  blomkål og hvidkål - 14 dråber i 10 liter vand;
  zucchini, melon og vandmelon - 4 dråber på 3 liter vand.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.