2

2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  For at kålen skal vokse stærk og sund, forbereder jeg mig om vinteren til, at den heler alkoholholdigt ekstrakt. En krukke med knuste tørrede valeriaanske rødder (jeg høster selv) hæld 1 l vodka (det er mere praktisk at gøre dette i en trel liters krukke med en bred hals). Jeg insisterer på et mørkt sted måneden 2-3. De første 6-8 uger, ryst sammensætningen mindst en gang dagligt. Jeg filtrerer. Jeg opbevarer tinkturen i mørke glasflasker.

  Om foråret og sommeren, når jeg bemærker, at korsblomstrede lopper og larver begynder at feste på kål, fortynder jeg et glas (3 ml) af ekstrakten i 50 l vand, tilsæt 1 spsk. flydende sæbe eller opvaskemiddel. Jeg sprayer planterne, så væsken falder, inklusive på den nedre del af bladene. Efter denne behandling, skadedyr til planter og krybe ikke tæt. Høst er altid stor!

  svar
  • OOO "Sad"

   Denne sammensætning er faktisk i stand til at skræmme insektskadedyr med dens aroma, men at ødelægge deres oviposition hjælper ikke. Derfor anbefaler jeg dig kun at bruge det under flyvningen af ​​sommerfugle. Hvis larverne vises, skal du opsamle dem mekanisk eller bruge et insekticid (i henhold til instruktionerne).
   Nikolai CHROMOV, Cand. af videnskaber

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.