7

7 anmeldelser

 1. Egor Stan

  Kan tørrede hvidløgfedd bruges til destillation på greener?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Hvis du sætter et mål om at få så mange grønne fjer som muligt, bør du ikke bruge forkælet hvidløg. Det spirer muligvis ikke, inficeres med en svampeinfektion eller producerer en meget lille afgrøde. Hvis målet simpelthen er at bruge det, så det ikke forsvinder, skal du tørre tørrede (ikke rådne!) Nelliker i vand eller fortyndes i henhold til instruktionerne fra Epin eller Heteroauxin i et par timer. Denne procedure gendanner elasticitet i sund hvidløg, giver styrke og øger chancerne for at få en vinterafgrøde af grønne væsentligt.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Tør hvidløgskræfter blev plantet sidste år i begyndelsen af ​​oktober (2 uger før frost) til en dybde på ca. 6-7 cm i 10 cm fra hinanden (mellem rækkene til venstre 20 cm). Før frost dækkede jeg plantagerne med lutrasil. I foråret, når sneen smeltede, blev husly fjernet. Efter udseendet af de første frøplanter fodrede hun hvidløg med en urinstofopløsning (1 spiseskefulde i 10 liter vand). Høst store, som et udvalg, hoveder fjernet i midten af ​​juli.

  Olga FOMICHEVA, p. Treenigheden

  svar
 3. D. Yurashin Moskva-regionen

  Er det muligt at plante købt hvidløg?

  svar
  • OOO "Sad"

   Det kan du. Sandt nok, resultatet vil være uforudsigeligt. Hvidløg tilpasser sig godt til forholdene på den lokalitet, hvor den vokser, og i en anden region kan det siges, ikke manifestere sig. Tilpasning tager undertiden 3-4 om året. Derfor er det bedst at få lokal hvidløg - på markedet eller fra naboer. Derefter kan du samle løg derfra, så og få et stort antal tandstikker til plantning til næste sæson. Desuden vil de allerede være tilpasset dit område.
   Men hvidløg, der er købt i butikken, stiger muligvis ikke overhovedet, hvis den behandles med præparater, der forhindrer spiring. Plantet i jorden er det mere sandsynligt, at det henfalder end at begynde vegetationen.

   svar
 4. I. Telegin Kostroma-regionen

  Hvorfor har jeg hvidløg store hoveder i år, men hver af dem har 3-5 tænder?

  svar
  • OOO "Sad"

   Fra år til år valgte jeg de største nelliker blandt de største pærer til plantning. Når alt kommer til alt, hvad er frøet - sådan er stammen. Som et resultat begyndte min egen sort at opnå: moderat skarp, med store løg og ... meget store tænder. Men da der ikke er nok plads omkring pilen, blev tænderne henholdsvis også få. Det er meget praktisk at rengøre sådanne til mad! Én fedd til frokost eller middag, men en person er nok, for overbeviste hvidløgsspisere rengør jeg et par nelliker. En sådan variation er imidlertid ugunstig for kommerciel produktion. Når alt kommer til alt opnås afgrøden alt af sig selv - 4 eller self-5. Mens | når der dyrkes mindre fed - selv-10 eller self-15.
   i gamle tider estimerede bønder høsten - hvor mange gange mere høstes end sået, sådan og "sig selv." L.USHMANSKAYA, amatørgartner

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.