2 anmeldelser

 1. Vera Dmitrievna POLYAKOVA, Bryansk

  Sig mig, er det muligt hurtigt at dyrke pærer fra meget små gladiolusbørn, der blomstrer næste år?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der er ikke noget kompliceret ved det. Først og fremmest for små børn (og pærer) at overvintre godt, efter at den første behandling skulle tørres af med en klud, der er gennemvædet med dieselolie. Dette vil beskytte plantemateriale mod sygdomme.
   Til spiring tager de en kasse (30x10x7 cm), sætter våd savsmuld på bunden, og børnene lægger en række på dem. Et tyndt lag hø eller tørt græs placeres ovenpå, og kassen er tæt lukket med glas. Dog skal bunden have åbninger, så plantematerialet trækker vejret.
   Derefter lægges de spirede gladioli-babyer i riller, der er forudvandt med vand, drysset med tør jord med et lag 1 cm, og selve sengen eller furen er tæt dækket med en film. Så snart der vises venlige skud, fjerner de det. Hvis du dyrker pærer på denne måde, kan du opnå 100% spiring.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.