1

1 Kommentar

  1. Alexander BELYAEV

    Tidligere var det ikke altid muligt at få en fuld afgrøde af dine foretrukne tomater. Med tiden indså jeg, at klimaet i den midterste strimmel ikke er særlig velegnet til dem, du kan overgå, hvis den dyrkes i stedet for de sædvanlige sorter - ultra-tidligt.
    © Jeg prøvede anderledes, men de bedst gavne i sommer var de superafkastende sorter Labrador og Oregon forår.

    Han såede frø til frøplanter i begyndelsen af ​​marts. Og efter 9. maj plantede han planter under filmen i en afstand af 25 cm fra hinanden og 35 cm mellem rækkerne. Buskene voksede til en højde af 70 cm, krævede ikke dannelse og klemning. De gav små søde frugter, der vejer op til 70 g. Buskene var strødd med dem!

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.