1 Kommentar

  1. Tatyana Alexandrovna Bratyshkina, Smolensk

    Lavendel er et ægte mirakel af naturen. Gartnere, bier, herbalists, kunstnere, digtere, parfumeere elsker hende. Så jeg blev forelsket i lavendel, da jeg besøgte Krim og så marker af denne plante blomstre og duftende som et hav som havet. Derefter besluttede jeg, at jeg bestemt ville plante lavendel i mit landsted.

    Jeg købte en ung busk på messen. I løbet af sommeren voksede han godt op og blomstrede endda. Lavendel kan ikke lide overdreven vanding, da rødderne kan rådne. Om foråret, efter plantning, fodrede hun det med urinstof (1 spsk. Pr. Spand vand). For at fodre en busk er 5 l opløsning nok. I det første år trimmede jeg ikke. Og nu, når min plante er 5 år gammel, skærer jeg hvert år stængler med blomstrende blomster. Jeg tørrer dem. Disse grene kan lægges i en vase, kan lægges i et skab fra en møl eller kan brygges som te. Jeg laver 1 spsk. l tørrede råvarer med et glas kogende vand, insisterer jeg 15 minutter. og drik under reduceret tryk.
    Nu har jeg 4 lavendelbuske. Jeg forplantede dem med stiklinger. Jeg skar dem fra den midterste del af stilken med en skarp kniv tæt på nyren, fjernede blade og blomster. Enden af ​​håndtaget blev dyppet i en rodvækststimulator og anbragt i en sandpotte. Hun sørgede for, at sandet var vådt og sprayede også stilken med vand. To måneder senere rodede stiklingerne, og jeg plantede dem i åben jord. Hun dækkede hende godt med bregner til vinteren (blade kan ikke dækkes, da rødderne vil rådne). Planter lavendel i dit landsted, og du vil forelske dig i duften af ​​dets blomster for evigt!

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.