2

2 anmeldelser

 1. Anna Vasilievna Rybkina, Kostroma

  De kranglede med en nabo. Hun siger, at lukning af blomsterbed er et must. Jeg tror, ​​at der ikke er behov for det. Når alt kommer til alt er planter plantet meget tæt. Hvem har ret?

  svar
  • OOO "Sad"

   Det antages, at ukrudt skal fjernes, så de ikke tager styrke fra blomsterne, og de gør ikke ondt. Og det er fair. Men selv lukning og løsning giver luftadgang til jorden, hvilket fremskynder spiring af frø og derefter forsyner plantens rødder med ilt. Samtidig fjerner planten og tynder frøplanterne ud. Gør det flere gange om sæsonen. Og bedst af alt efter kraftige regn.

   Løsn jorden meget omhyggeligt for ikke at skade planters rødder. Den sidste ukrudt udføres om efteråret, ukrudtet stables i en kompostbunke, så når de roter, befrugter de haven, blomsterhaven og køkkenhaven med dem.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.