1

1 Kommentar

 1. Olga GRIBKO

  Agurkopgaver

  Et par uger efter udplantning vander jeg frøplanter af agurker med mulleinopløsning. Hæld en spand mullein med 2 spande vand og insister i en uge. Jeg fortyndes med vand 1:10 og vand under roden med en hastighed på 1 liter pr. Busk.

  Når agurkerne begynder at bære frugt, foder jeg dem med en opløsning af urinstof (1 tsk pr. 10 liter vand). Umiddelbart efter dette støver jeg jorden rundt om planterne med træaske, og den næste dag løsner jeg den. Jeg gentager fodring, hvis jeg bemærker, at der er færre agurker, men ikke mere end en gang hver 2. uge.

  Jeg binder gryderne til nettet, som jeg bundede fra et reb. Jeg skar de nederste blade af til en højde på 0 m fra begyndelsen af ​​stilken.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.