3

3 anmeldelser

 1. Anastasia KUDRINA

  Min bedstemor lærte mig denne metode til at så frø af agurker. Jeg graver et hul med en dybde på 35-40 cm og en diameter på 30 cm, fylder det med frisk græs uden rødder og frø, kompakterer det omhyggeligt, så hullet er fuldt ud fyldt med grønne omgivelser. I midten laver jeg en uddybning, hæld 3-4 håndfulde jord i den, kondenserer den, kaster en knivspids af en blanding af humus og sigtet træaske (4: 1). Jeg spilder det hele rigeligt med varmt vand, så spirede agurkerfrø, drys med jord og lidt kondens. Jeg dækker haven med en film, jeg drypper kanterne. Når de første skud vises, foretager jeg et kryds over hver spirer, gennem hvilken jeg vandrer agurkerne hver 2-3 dag.

  svar
  • OOO "Sad"

   Den beskrevne metode er ganske interessant, men der er flere vigtige punkter, der skal overvejes. Græs i hullerne kan begynde at ”brænde” og brænde agurkerødderne. For at forhindre dette skal du fylde hullerne med græs højst halvdelen (resten af ​​rummet skal besættes af jorden, som kan blandes halvt med humus). Udskift filmen med spunbond, lav øjeblikkeligt steder på podning af frø. Vand agurkerne, når jorden tørrer. Brug kun vand, der er opvarmet i solen til vanding.

   Svetlana KRIVENKOVA, agronom

   svar
 2. Yuri KUHLIVSKY

  Tidligere plantede de kartofler på gammeldags måde: De gravede grunden op med en spade, dannede huller og kastede knolde der. Selvfølgelig forsøgte vi at tilføje torv, humus, kompost til brøndene. Men de bemærkede ikke forskellen. For et par år siden kiggede en nabo på vores side og sagde: ”Udfør ikke unødvendigt arbejde, herrer! Og alt det ukrudt, der er, iværksættes straks! " Som svar på vores forvirrede synspunkter, forklarede han, at inden du kaster kartofler i et hul, skal du linke bunden med græs uden rødder og frø, skal du dække knolden med den, og først derefter fylde den med jord.
  Helt ærligt syntes metoden mærkelig, så vi besluttede at gennemføre et eksperiment og plantede kun en række i henhold til den nye metode.

  Og naboen så også på det faktum, at vi skar nogle knolde i halvdelen inden plantning og sagde, at det var tåbeligt at vente fra et tyndt frø til en rig høst.
  I slutningen af ​​august, da de høstede kartofler, blev de meget overraskede: de knolde, der blev plantet på græsstrøget, gav en afgrøde tre gange rigere! Nu dyrker vi kartofler den eneste måde - metoden har aldrig fejlet!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.