1 Kommentar

  1. Vasilisa YURIEV, Voronezh

    Græskarretter er populære i vores familie. Og for nylig lærte jeg en ny græskaropskrift, hvor den smager som dåse ananas. Da jeg først lagde denne form for mirakel på bordet, turde mit hjemmearbejde græskarterninger i løbet af få minutter og så kun flosser, der flimrede og huggede flere og flere stykker. Det vigtigste er, at græskaret underkastes varmebehandling i kun 5-10 minutter, hvilket betyder, at det maksimale antal nyttige stoffer, der er til gavn for de dyreste menneskers helbred, bevares.
    0,5 kg græskarpulp (helst muskatnød) skåret i små terninger
    kami. Jeg opløses i 0,5 l vand 7 spsk. l sukker, tilsæt 1/4 tsk. malet kanel, 5 nellikknopper. Jeg koger sirupen, reducer varmen, hæld forsigtigt 1,5 spsk. l 9% eddike og bland. Jeg spreder græskarskiverne i sirup og kogte i 5-10 minutter, ikke mere (græskaret skulle blive lidt gennemsigtigt, men terningerne forbliver hele). Jeg kaster græskaret i et dørslag, dræner sirupen og lader det køle helt ned. Jeg sætter grøntsagen i sirup igen, bland forsigtigt og lader det brygge i 1 time. Jeg serverer græskarterninger med tandstikker eller krøllede spyd til kanape.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.