2

Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Alexey Alexandrovich

  Welke takjes of stiefkinderen breken de paprika af. Wanneer en hoe ?? Een verscheidenheid aan peper wordt het "collicorn-wonder" genoemd. Ik stelde een vraag en ik heb een antwoord of advies nodig. Bedankt voor toekomstige antwoorden.

  antwoord
 2. Elena KIRYASHINA, Ulyanovsk

  Als u de paprika's in een lade pakt en lagen met papier legt, dan in de kelder (met 10): u kunt maximaal J maanden bewaren
  Mijn favoriete variëteiten van Bulgaarse peper zijn Tolstyachok en de Ster van het Oosten. Ze zijn dikwandig, sappig. De vette man rijpt eerst. Maar de Ster van het Oosten verwijst naar het medium-early, maar trekt een grote variëteit aan kleuren van fruit aan.
  Zaden worden in de eerste helft van februari in zaailingen geplant en tegen de tijd dat ze worden geplant, hebben de planten 10-12 bladeren en knoppen. Ik plant zaailingen in de kas vanaf 10 mei. We hebben een broeikashoogte van 80 cm, een breedte van 80 cm en een lengte van 5 m, een dichtheid van het afdekmateriaal-60 g / sq m.
  Paprika's zijn erg dol op vruchtbare grond, dus voordat zaailingen op 1-plein worden geplant. m tuinbedden maken een emmer humus, een glas as, volgens 1 art. l. ureum, superfosfaat en kaliumsulfaat. Ik graaf en stamp de grond. Bereid het bed vervolgens voor dat ik bedek met zwart afdekmateriaal - het zal dienen als een prachtige mulch. Dankzij dit hoeven we het onkruid niet te wieden en de grond los te maken. Daarna heb ik de bogen geplaatst. Onder het afdekmateriaal van paprika's, groeide het hele zomerseizoen. Ik open een broeinest voor het luchten, drenken en vormen van paprika-struik.
  Ik plant peper op een warme dag, tegen de avond in. Afstand tussen planten en rijen over 40, zie. In de kas plant ik de paprika's in de 2-serie in een verspringende volgorde. Het zwarte materiaal dwars doorsnijden gat doet het goed rond 20 cm diep, te besproeien met warm water met een oplossing van de groei stimulator voorzichtig de zaailingen uit de doos met een kluit aarde en worden geplant in de grond, verdieping naar de eerste echte bladeren. Als de paprika's groot zijn, kun je meteen een steun ernaast zetten. Bij deze aanplant zijn de zaailingen niet ziek en groeien ze zeer snel.
  Paprika's water regelmatig, 2 keer per week, warm water onder de wortel. Top-ups doen niet minder dan 4 eenmaal per seizoen. Ik gebruik een volledige meststof voor groenten (volgens de instructies). En tijdens het vormen van fruit voer ik paprika's met kaliummeststof. Voor deze 1-kunst. l. kaliumsulfaat, verdun ik in een emmer warm water (10 l), verbruik - op 2 l per bus. Van bladbemesting - de oplossing van de stimulator van de fruitvorming, 1-2 keer per seizoen.
  Bij de paprika verwijder ik de onderste scheuten. Ik laat niet meer dan 4 stiefzonen achter, waarop vruchten zullen worden gevormd. Om een ​​vroege oogst van grote paprika's te verkrijgen, laat ik niet meer dan 12 fruit achter op elke struik. Zonder fouten verwijder ik bochten en beschadigde bladeren. Tegen bladluizen of spintmijten plant ik in een kas met peper 2-3 een bos goudsbloemen. In extreme gevallen gebruik ik fytopreparaties tegen plagen, die ik volgens de instructies verdun met de toevoeging van "groene zeep". Fruit gesneden met een secateur 1 een keer per week als het rijpt.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen