2

Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Knoflook groeit altijd erg groot. Wat is het geheim? Allereerst bereid ik een plek voor opplant voor: ik maak humus met een 1-emmer op 1-vakje. M en ik ploegen twee of drie weken voor het planten.

  Ik plant onder de afnemende maan in tekens zoals Stier, Steenbok. Landing besteed ik van 25 september aan de voorbede. Eerder bereiden van een bed: loods kopersulfaat (1 el emmer water ..). Laat de knoflook voor het planten inkorten voor 15 min. in de oplossing: 3 st. l. zout op 5 L water + kaliumpermanganaat van nematoden. Vervolgens doet rijen I besprenkeld hun as en roet knoflook afstand 10 15-cm apart {20 cm tussen rijen klei kan worden verwerkt).
  Vóór het begin van koud weer op de top van een bed en bestrooi met humus uit het bos gebladerte. En in de lente, zodra we bij de datsja aankomen, ontspan ik. Toch is het belangrijk om de tijd tot as passen hebben afgestoft up van kersenbloesem: op dit moment vliegen vliegen, die eieren aan de basis van knoflook legt.

  Arrows afgesneden, waardoor er een of twee controles, zullen ze laten zien wanneer je nodig hebt om schoon te maken - moeten worden rechtgetrokken. Dat is alles. Harvest droog ze goed opnieuw geselecteerd op de overloop, en dat van links naar onszelf - te houden in een donkere plaats in een glazen container, zonder het sluiten van het deksel.
  Ja, ik vergat nog steeds een moment. Als we de pijlen stoppen, beginnen er bollen te vormen. En hier, dat ze groter waren, is het noodzakelijk om de aarde van hen weg te harken, alleen voorzichtig, om de bol zelf niet te beschadigen.

  antwoord
 2. Razzhivina Tamara

  Bij mij iets met een winterknoflook (lente heb ik nog nooit geplant). In het najaar nam ik grote, gezonde plakjes, ik hield de zaaitijd. In de lente stijgt knoflook soepel van onder de sneeuw, maar in de zomer, ergens in juni-juli, beginnen sommige bladeren geel te kleuren. Wanneer ik de plant uit de grond probeer te trekken, breken de bladeren af ​​en is het hoofd bedekt met een witte schimmel, vochtig.
  Ik sprak met mijn buurman. Ze verbouwt al vele jaren knoflook, ze heeft nog nooit zoiets gehad, maar nu is het twee jaar geleden en ze heeft zoiets gehad. Een ziekte of wat?

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen