hoe 1

 1. Veronika BABINA, stad van Kostroma

  In februari worden strenge vorst vervangen door dooien. Voor planten die overwinteren op de site, is dit een moeilijke periode.

  In de TUIN
  De schors van bomen, overdag verwarmd in de felle zon en 's nachts afkoeling, knettert. Verschijn vorst - wonden, die tijdig moeten worden behandeld: maak schoon en bedek met tuinwol, bind een zak.
  Niet minder schade wordt veroorzaakt door de groeiende zonnestralen aan de slapende toppen van bessen en fruitgewassen, waardoor sapvloei in hen ontstaat. Zulke levengevende knoppen in de ijzige nachten sterven. Omdat niet beschutte sneeuw struiken en lage bomen met aanbevolen komst van volledig februari spuitmortel (0,1 kg kopersulfaat en kalk 1,5 10 kg water). Dan zullen hun takken minder verwarmd worden in de zon.
  In GARDEN
  Op drifts herbergen bedden met overwinterende gewassen (winter ui, knoflook, rabarber, zuring, aardbei, etc.), de sneeuw smelt, de bevriezing, de vorming van ijs. Daaronder vindt er een broeikaseffect plaats, van waaruit de planten kunnen kijken. Om dit te voorkomen, moet u het regelmatig breken met ijsplaten of harken.
  Vergeet niet van tijd tot tijd om te kijken naar de plantaardige opslag, verwijder beschadigde wortels, doden bacteriën op aardappelknollen. Home op de vensterbank is het tijd om die gewassen, die zijn gepland om te worden geteeld in kassen (Tall tomaten, paprika, aubergine, prei, selderij), evenals remontant aardbeien zaaien.
  IN DE BLOEM
  Van de agressieve februari zonlicht kan korst kronen van groenblijvende decoratieve gewassen: naaldhout, buxus. Daarom zijn ze gebonden met niet-geweven materialen, afgeschermd van de zon door schilden.
  Als je inzet op kieming wortelstokken chrysanten of dahlia's, bloemen en scheuten 5 cm bereikt, ga dan naar hun beworteling. Snijd de stekken met plakjes wortels en plant ze in een vochtige grond. Zet op de vensterbank bestemd voor het forceren van bloembollen van primula's in potten. Giet ze en voed ze met fosfor-kalium-meststoffen. Door 8 zullen Martha-planten bloeien. Ga door met het zaaien van zaailingen.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.