7 beoordelingen

 1. Rasim

  Het begon allemaal met het feit dat ik vorig jaar naar een kwekerij ging voor zaailingen. Eigenlijk was ik niet van plan veel te nemen, maar op de een of andere manier raakte ik in smaak en kocht ik vier stukken tegelijk. Om dit te vieren, om te praten met de verkoper, en ze adviseerde me hoe om bomen te planten zonder krachtige kunstmest en oude stukken van ijzer in de landing pits. Het blijkt dat al deze drukkend effect op de jonge zaailingen koreshochki (wanneer ze volwassen zijn - is een andere zaak, dan wordt alleen elke voeding op de goede wil). Het is daarom slechts noodzakelijk elk gat giet het pakje conventionele bio-stimulator, zet een jonge boom, zijn wortels verspreiden, bedekken goede grond, enigszins pritopnut haar been en giet een emmer water.
  In het begin begon ik te twijfelen toen ik dit advies hoorde, omdat mensen in het belang van blithely over niets praten! Maar toen dacht ik erover na. Maar in feite, ondanks al mijn problemen, raakten de bomen aan me gewend als met tegenzin, en wat was de reden - ik kon het niet begrijpen. Over het algemeen heb ik besloten om een ​​kans te wagen. Dus ik deed alles. En al mijn zaailingen zijn perfect begonnen en zijn in de winter mooi en sterk geworden!

  antwoord
 2. Nikolay Mandrik, de stad van Volkovysk

  Aanplant - verantwoord!
  Van de juiste aanplant van de fruitboom hangt zijn verdere ontwikkeling en opbrengst af.
  Het plantgat diepte-70 80 1 cm en een diameter m vruchtbare bodemlaag stack (20 cm) en verrot compost aangevuld met het kaliumzout van (50 g), superfosfaat (100 g). In 15 20-l water razvozhu liter pot houtas en in de put gegoten.
  Ik rijd een pin vanuit de zuidkant van de put, maar om het minder verrot te maken, wordt het deel dat in de grond zal liggen, met vuur verbrand.
  Ik breng de zaailing aan op de put en giet zonodig de grond op de bodem zodat de wortelhals na het planten op 5 cm boven het bodemniveau ligt.
  Voor het planten, zijn de wortels van de zaailingen geweekt in beslag bereid uit klei en water toorts (1: 1: 1). Ik begin de put met aarde vanaf de rand te vullen en de wortels voorzichtig te spreiden.
  Na het planten rond de boom langs de rand van het plantgat, giet ik een rol met een hoogte van 10 cm uit de grond (zodat water zich niet verspreidt tijdens irrigatie). Ik schonk emmers water onder de 2-zaailing. Als je een spoeling krijgt, val ik in slaap met hun land. Zaailing Ik bind aan de pin, en de stam cirkel mulch compost.
  Vóór de nacht worden de romp en de skeletachtige takken met naalden met takken vastgebonden.

  antwoord
 3. Irina ISAEVA, doctor in de wetenschappen.

  Hoe zaailingen te prikken
  Als je de zaailingen in de herfst plant, heb je geen tijd om ze in de prikop te zetten. Kies een droge hoge plaats waar het water niet stagneert in de lente. Graaf de groef iets dieper dan de schoppenbajonet. Eén kant ervan is hellend, met wortels in de richting van de verticale wand, legt de zaailingen en vult ze met aarde. Grond over de prikopannymi planten knoeien met je voeten (zodat er geen lucht is
  holtes, die proppant kunnen veroorzaken) en overvloedig gieten om zaailingen te beschermen tegen uitdroging. De planten worden zodanig begraven dat niet alleen de wortels onder de grond blijven, maar ook het laagste deel van de stam. Wanneer de eerste nachtvorst toeslaat, verlaat de stam zich op het aardoppervlak en vallen deels ook de takken van het skelet in slaap met aarde. Als gevolg daarvan, over de grap
  een kleine aarden heuvel wordt gevormd, met een uiteinde waarvan de uiteinden van de takken naar buiten kijken. Tot het voorjaar worden de zaailingen perfect bewaard.

  antwoord
 4. Vasily Olegovich Platonov, Volgograd

  DAN ZOMER ZOMERBLOEMEN?
  In augustus kunt u een ongewoon fenomeen observeren, bloeiende fruitbomen.
  Stenen gewassen (kers, kers, pruim, kersenpruim) zijn het vaakst tot bloei gekomen. Soms worden zelfs eierstokken gevormd, die nog steeds geen tijd hebben om te rijpen. Zomerbloei kan worden veroorzaakt door meteorologische omstandigheden, wanneer langdurig warm en zonnig weer de snelle en vroege vorming van bloemknoppen en bloei in hetzelfde jaar bevordert. De tweede waarschijnlijke oorzaak - het proces van vorming van bloemknoppen vorig jaar was vertraagd en alleen de volgende (late ontwikkeling) eindigde. Onnodige zorgen te maken over dit is het niet waard, meestal alleen bloemen bloeien. Dit zou geen invloed moeten hebben op de overwintering van de plant en de toekomstige oogst.

  antwoord
 5. Vasily Olegovich Platonov, Volgograd

  DAN ZOMER ZOMERBLOEMEN?
  In augustus kunt u een ongewoon fenomeen observeren, bloeiende fruitbomen.
  Stenen gewassen (kers, kers, pruim, kersenpruim) zijn het vaakst tot bloei gekomen. Soms worden zelfs eierstokken gevormd, die nog steeds geen tijd hebben om te rijpen. Zomerbloei kan worden veroorzaakt door meteorologische omstandigheden, wanneer langdurig warm en zonnig weer de snelle en vroege vorming van bloemknoppen en bloei in hetzelfde jaar bevordert. De tweede waarschijnlijke oorzaak - het proces van vorming van bloemknoppen vorig jaar werd uitgesteld en eindigde alleen in de volgende (late ontwikkeling). Onnodige zorgen te maken over dit is het niet waard, meestal alleen bloemen bloeien. Dit zou geen invloed moeten hebben op de overwintering van de plant en de toekomstige oogst.

  antwoord
 6. Gast

  Het overstroomde gebied is een plaats die niet geschikt is voor een boomgaard. Daarom is het, om te beginnen, nodig om, voor zover mogelijk, de locatie waar plant gepland is, te drogen. Om bijvoorbeeld het grondwaterniveau te verlagen, kunt u een kleine drainagevijver graven. In de zomer is het handig om water te gebruiken voor irrigatie. Het laagste punt van de site, kunt u ook graven een kleine put diepte van niet meer dan 1 m: in hen tijdens het voorjaar overstromingen zal het overtollige water af te voeren. Hedge wilg, hazelaar, meidoorn, heupen, irgi, spiraea rond de perimeter geplant, is ook in staat om laagland plaats drogen. Indien, ondanks alle inspanningen, zal de grondwaterstand worden op een diepte van minder dan 1-1,5 m, van het planten van fruitbomen dienen te worden afgeschaft. Als het grondwater onder ligt, kunnen worden geplant bomen op dwerg klonale aandelen waarvan de wortels niet zo diep als de bomen op zaaivoorraden liggen. In lagere delen worden zaailingen geplant op heuvels tot 0,5 m.
  Naast de appelboom is het mogelijk om pruim en pruim op de wortelstok van de kloon te planten. Van de struiken in de laaglanden groeit kamperfoelie en aalbes. Een kleine overstroming wordt uitgevoerd door gewone (niet reparerende) frambozen. Je kunt de planten van viburnum, tuinvlierbes, Irgu en doorn planten.

  antwoord
 7. Дарья

  Wat te planten in de laaglanden
  We wonen in de buurt van een kleine rivier. Tijdens de herfstregens en de lente overstromingen, ondermijnt het water een deel van onze site. Welke bessenstruiken en fruitbomen kunnen daar overleven?

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.