Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. gast

  Allereerst moet je de zaden klaarmaken voor zaaien. Ik giet de zaden van peterselie en dille op kapronweefsel. Op 20 minuten leg ik ze in een thermoskan met heet water (50'С), dan - in koud water. Ik wrijf constant met mijn handen over mijn tas - ik was de zaden van etherische oliën. En dus verander ik overdag vaak het water, ik giet koud 's nachts. 'S Ochtends was ik ze goed, doe ze in een plastic zak - en in de koelkast. Blije verspreiding in de zon. Ik wissel zo drie dagen af.
  Zaden van uien (slak, ui) Ik verwerk volgens een andere methode. Chernushka slaap in een glazen pot, giet dagen op kamertemperatuur water, toevoegen van een kleine hoeveelheid mangaan en boorzuur. De volgende dag, het water zorgvuldig afgevoerd, sluit de pot en zet op de onderste plank van de koelkast - zijn de zaden van een goede deining. Ik mix ze elke dag. In eerste instantie zal de zaden lijken op kaviaar, en dan op de "eieren" zal witte stippen dat om te zetten in realiteit "wormen."
  Nu kun je de gelei koken. Ik kook het van zetmeel. Als het afkoelt, filter door een zeef, voeg ik kopersulfaat toe aan het uiteinde van een theelepel, meng goed.
  Ik maak groeven op de groef die is voorbereid voor zaaien en ik laat ze goed morsen met heet water.
  Giet de zaden voorzichtig in de kus, giet ze in een plastic zak. Snijd zijn hoek af en knijp de kus met zaadjes in de groeven. Dit vergemakkelijkt het zaaien enorm, omdat het erg vervelend is om zaadjes op een rij op een bed te leggen.
  Scheuten zijn glad en schieten snel uit.
  Ik raad je aan om deze manier van zaaien te proberen. En maak uw werk gemakkelijker, en de oogst zal uitstekend zijn!
  Sergei

  antwoord
 2. Alexander

  tomaten beter groeien nonseedlings methode, ze zijn achterstand op de geteelde tomaten zaailingen en gedestilleerd om een ​​meer uitgebreide en kwalitatief hoogstaande gewas geven, maar moet weten hoe het te doen.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen