Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Diana SHAHOVA, Stavropol Territory

  Op de een of andere manier besloot ik om sesamzaadjes te zaaien en te kijken wat er zou komen. Drenk ze een dag in een vochtige doek en zaaide in een doos met lichte aarde.

  Verrassend genoeg zijn de zaden gestegen! Aanvankelijk groeiden ze langzaam. Toen in mei de aarde in de dacha opwarmde, plantte ik zaailingen in de tuin. Ze zijn goed ingeburgerd en begonnen intensief te groeien. Giet ze 1 een keer per week in het weekend water.
  Gevormde bloemen waren als belletjes, in september waren ze in dozen met zaden veranderd. Om ze uit te pakken, was het genoeg om de doos voorzichtig aan te raken. Zelfs zonder de woorden "Sesame, open!" (Sesam - de tweede naam van sesam) worden er zaden op de palm gegoten.

  antwoord
 2. Tamara

  Zeer interessant voor mij. Omdat ik met het maché, de pinda's en de rode linzen het experiment al uitvoerde, was het de beurt aan sesam en was je informatie van pas gekomen. Bedankt!

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen