Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Alla DMITRIEVA, Cand. biol. wetenschappen

  De winter zal eindigen en de tijd voor de aankoop van nieuwe zaailingen voor de tuin zal verdwijnen. Velen willen kamperfoelie planten, omdat deze bessencultuur de eerste van het seizoen met zijn vruchten tevreden is!
  Koop geen volwassen, overgroeide planten (een hoogte van meer dan 1,5 m). Ze nemen geen wortel goed en beginnen niet meteen vruchten af ​​te werpen. Koop geen te kleine (minder dan 20 cm) geroote stekken die geen tijd hebben om zich te ontwikkelen. De optimale leeftijd van de zaailingen is twee jaar.
  Langzame groei in de eerste 3-4-jaren - een kenmerk van kamperfoelie. Tegen het vierde jaar na het planten op een vaste plaats, bereiken struiken van de meeste variëteiten een hoogte van 70-80 cm, en de kroondiameter is iets meer dan 1 m.
  volledige vruchtlichamen periode, kamperfoelie komt 7-8-ste jaar na het planten, toen de struiken een hoogte van 1,2-2 m en de diameter van de kroon te bereiken - 1,5-2 m.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen