2 beoordelingen

 1. Juliana DRIZ

  Meestal mijn Hippeastrum bloemstengels geproduceerd in maart of april, afhankelijk van het ras, 2 weken na de bloei, de bloemen zijn een beetje meer bewaard in de ontbinding van de week, soms. Maar dit jaar verliep alles niet volgens plan. Al in februari waren alle bollen met florale pijlen, met elk twee. Ik denk dat dit komt door het feit dat ze afgelopen zomer zijn opgegroeid in de open lucht.

  ZOMER VAN DE OVERWINNING
  Vroeger verliet ik hippeastrums in de lente en de zomer in de kamer. Ze ontwikkelden zich goed, maar in de volle grond bouwden de bollen de massa beter en sneller op.
  Sommige hippeastrums landden aan het begin van de zomer op het bloembed, anderen vertrokken in de vazen ​​in de frisse lucht. In september groeven ze de planten uit de bloementuin en brachten ze het huis in voordat de herfstregens begonnen te voorkomen dat ze rotten en hertssporen.

  VAN RODE BRANDWOND
  Van stanovosporoza (rode verbranding) helpt kopersulfaat: 1 tl. Zonder een heuvel los ik op in 2 l warm water, ik stop de getroffen bollen voor 10 minuten in de oplossing. Daarna droog ik ongeveer een uur op straat en stop het in verse grond, zodat er slechts een bodem in de grond is. Met een dergelijke landing kunt u de toestand van de lamp observeren. Na herstel, laat het op 2 / 3 hoogte vallen.

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Deze lichte kamerbloemen, die in de winter bloeien, zijn nogal grillig. Om ze te laten bloeien, moeten de te rijpen bollen naar buiten worden gebracht in de tuin. Het is beter om hun plaats in de penumbra te vinden. Het is niet nodig om in een open veld te transplanteren - ze kunnen in de pot blijven. Het is waar dat het wenselijk is om een ​​deel van het oude substraat te vervangen door een nieuw substraat.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.