Beoordelingen en opmerkingen: 3

 1. Faust Shkatulo

  Om een ​​continue oogst van radijs te verkrijgen, begint elk volgend zaaien onmiddellijk na het verschijnen van de eerste blaadjes bij eerdere aanplantingen. Vooral als de radijs van de herfstzaaien. Het is meer heerlijk en sappiger dan de lente
  Het groeit bloemstelen, het is verstoken van bitterheid. In de herfst zijn het bijna geen kruisbloemige knutten. Vroege volwassen variëteiten worden gekweekt alle augustus-september. Ik houd de radijs op het bed voor het begin van ernstige verkoudheid.

  antwoord
 2. Nikolay ERMIKOV, Bryansk

  Elk jaar zaaien mijn vrouw en ik radijs, en dat doen we snel, zonder gedoe.
  Eerst bereiden we de tuin, water en minuten door via 30-40, wanneer het vocht wordt opgenomen, nemen we een cel van onder de eieren, leg het op de grond en druk het met beide handen in. Op de tuin zijn putgaten gevormd, waarin we een zaad van radijs zetten. Daarna wordt de grond geëgaliseerd.
  Deze manier om radijs te zaaien - bespaart energie en tijd. Zaailingen hoeven niet te worden uitgedund. Het is voldoende om alleen water te geven en het bed te wieden.

  antwoord
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik wil vertellen hoe ik zonder veel goed groen en sterke radijs groei.

  Mijn kas is 6 × 4 m groot, de muren zijn gemaakt van oude glazen kozijnen en het dak is gemaakt van polycarbonaatplaten. Binnen zijn er drie richels. Dus, in plaats van de gemiddelde Ik graaf een geul in de late herfst (Ze draait zich om 1 × 4 m) diep in twee bajonet shovels en uitgegraven grond opgestapeld aan de beide bedden.

  In de winter gooi ik al deze sneeuw. Begin februari sluit ik de deur van de serre stevig en de sneeuw smelt daar ongeveer twee weken lang (natuurlijk, als het weer nog steeds ijzig is, en dan langer), de grond goed doorweken. Daarna heb ik de helft vullen van de geul met verse mest, besproeid met gekookt water (om zich te ontdoen van de larven van bepaalde plagen en ziekteverwekkende bacteriën te krijgen), waarna een oplossing van microbiële meststof.
  Omlijst alle kanten van de samengevoegde brede planken en giet het resulterende tuinbed op, dat ze in de herfst uittrok en langs de zijruggen legde. En vanaf de bovenkant direct op de rails leg je de raamkozijnen met de bril, het blijkt dat ik een broeinest in de kas heb.

  Vijf dagen later leg ik daar de eerder gedrenkte zaden van peterselie, dille, sla en radijs. En begin april heb ik meestal een vrolijke en groene greens in deze kasjongen!
  Katyusha, Koersk

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen