3

3 beoordelingen

 1. Andrey ISAKOV, Pervouralsk

  Vorig jaar, in een bosrijk gebied, bouwde hij een verhoogd bed voor bieten. In die tijd was er geen kant-en-klare compost, dus legde hij de gehakte stengels van het onkruid van vorig jaar, afgeschuind en verdroogd gras, rechtstreeks op de grond. Omheinde de tuin met planken
  Alle inhoud van haar stempelen en meerdere keren gegoten uit de slang, zodat de plantenresten grondig gedrenkt
  Over het resulterende tapijt (10-12 cm) legde een laag (3-4 cm) van een turfmengsel met een tuinpomp (1к 1) - de tuin is klaar.

  Zaaiende zaden, een keer per week, gaven de tuin overvloedig water. Daarna wikkelde hij het gras met gras en zorgde het hele seizoen voor de bieten met voedingsstoffen uit de ontbindende plantenresten. Ik heb geen andere meststoffen geïntroduceerd.
  De praktijk heeft aangetoond: dit bed houdt het vocht veel langer vast en lucht in de grond is voldoende. Het is ook interessant dat de tarwe met deze technologie van groeiende bieten niet uitbrak (er waren maar een paar grassprieten in de buurt van de randen).
  Bovendien is de temperatuur van de grond op een dergelijke rand hoger (vanwege de ontbindingsprocessen). dan op traditioneel, daarom was het gewas twee keer zo groot als gebruikelijk

  Van een pakje zaden (1 g) kregen 3-emmers met bieten, met wortelgewassen als selectie: soepel, aangenaam uiterlijk en smaak. En na de bietenoogst bleef er goede compost over, geschikt voor het kweken van andere groentegewassen.

  antwoord
 2. Zoya Kurkova, Syzran

  Rode biet is een uitstekend voedingsproduct. 1 eens per week arrangeer ik mezelf een vastendag met deze heerlijke groente.

  Ik eet alleen geraspte bieten zonder suiker en zout. En ik gebruik bieten ook als een cosmetisch middel. Ik neem 2-kunst. l. fijn geraspte verse bieten, gemengd met dezelfde hoeveelheid zure room. Ik heb de pap op een schoon gezicht gezet voor 10 min., Dan was ik het af. Het masker hydrateert de huid goed.

  Bieten waren genoeg voor voedsel en voor mijn 'schoonheidssalon', tijdens het uitdunnen, gooi ik geen extra planten weg, maar overgeplant naar een aparte tuin. Pre-water de putten met kalium humate (1 st.l voor 3 l van water) zodat wortelgewassen-nieuwe kolonisten snel aan te passen.

  antwoord
 3. Nelly

  Bedankt, interessant.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.