2

Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Nina VALEVA, Kazan

  Mijn wortel komt niet na 2 weken na het zaaien, zoals velen, maar op 3-5 dag. Tegelijkertijd bereikt ontkieming 98%, en het is niet nodig om uit te dunnen.

  Geïntrigeerd? In feite is alles eenvoudig.
  Voor 12 dagen voor het zaaien wortelzaden te binden in de natte zachte doek, das een touw aan het en om de knoop met de zaden in de grond op een bajonet spade te begraven, maar zo dat het uiteinde van het touw bleef boven de grond (aka "schat" met zaden verloren). Tijdens deze periode, de zaden zijn langzaam maar zeker het proces van de uitloging van essentiële oliën die de opkomst van zaailingen vertragen.
  Na 12 dagen graven ik de zaadjes uit, ik droog het licht en mix het met zetmeel. Laat in de tuin groeven schuur met water en dan zaaien de zaden van witte gezwollen - omdat ze zijn groot en duidelijk zichtbaar, zaait een zaadje, kunt u letterlijk, en niet in bulk. Dientengevolge, besteed ik geen tijd aan het dunner worden. Schroot wordt bovenop gestrooid met gedroogde humus en niet langer water tot het ontspruit. En ze hoeven niet lang te wachten!

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Dankzij deze methode om de wortelzaden voor te planten, is het al een jaar dat het mogelijk is om de vroege wortel sneller te krijgen dan de buren.

  En alles is heel eenvoudig - alle zaden voorbereiden voor het zaaien is om ze in een koelkast op te slaan. Ongeveer voor 2 weken vóór het zaaien moeten de zaden worden gedrenkt in water en ze achterlaten bij -15-22 "C. Vergeet niet om de zaden te mengen en van tijd tot tijd te besprenkelen met water zodat ze niet uitdrogen.

  Wanneer meerdere zaad naklyunutsya (via 4-5 dagen), leg ze op een plank in een koelkast met de temperatuur O'S of graven in de sneeuw (als het op dit moment nog steeds gebleven). Elke 3-dagen moeten de zaden worden gemengd en vervolgens worden gedroogd voordat ze worden gedroogd.
  N.P. GLUSHKO.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen