hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Diep geplante fruitboom groeit zwak, groeit gemakkelijk bemoste, korstmossen, lijdt meer onder verschillende plagen, bevriezing, brandwonden, kanker. Bovendien is zo'n boom ziek van de dunheid en het wegkwijnen van takken, weinig of geen fruit en vroegtijdig verdorren.

  Het is niet moeilijk om een ​​diepe landing te bepalen met dergelijke karakteristieke kenmerken. Dus, de stammen van diep geplante bomen hebben niet dichtbij de grond een nauwelijks waarneembare verdikking, die een normale groei van de boom veroorzaakt. Bovendien heeft de stam bijna dezelfde dikte van de grond tot de kruin.

  . Trouwens, de wortelhals bomen bij normale planten worden bedekt met aarde maximaal 4,5-6,5 cm wortelhals huis kan als volgt worden bepaald: als schrapen de bast met een mes zichtbare groene - dan is dit schachtdeel (vat), en indien geelachtig
  - Wortel, die moet worden besprenkeld met aarde.
  Diep geplante fruitboom is gemakkelijk op te tillen. Hiervoor wordt in 2 m van de kofferbak een paal in de grond gestort
  - de ondersteuning van de toekomstige hefboom. Gebruik als hendel een paal met lengte 6 m. Het ene uiteinde van de paal is omwikkeld met vodden en vastgemaakt aan een boomschors. Het andere eindgewicht zwaarder.

  Een paar emmers water worden onder het spinthout gegoten, zodat de aarde doordrenkt is en begint het met een hefboom op te tillen. Als je klaar bent met tillen, repareer je een vracht en laat je alles achter zoals het is, gedurende enkele dagen. Vervolgens wordt de hendel verwijderd en valt de boom niet meer stil.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.