1

Beoordelingen en opmerkingen: 1

  1. Valentina SHISHLYANNIKOVA, Abakan, Republiek Khakassia

    In mijn tuin wordt een eervolle plaats ingenomen door wortels. Het heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen, verbetert de nier- en leverfunctie. Aan het begin van de zomer sneed ik de bladeren van deze gezonde groente af en daarna gebruikte ik jonge wortels.

    Ik bereid salades, sappen, gekookte en gestoofde gerechten. Waar rauwe wortelgewassen worden gebruikt, voeg ik noodzakelijkerwijs ongeraffineerde plantaardige olie toe, zodat de vitamine A in wortelen beter wordt geassimileerd. In de herfst droog ik de toppen van wortels en in de winter zet ik het en drink ik dit drankje als thee. Als je regelmatig worteldrank drinkt, wordt je zicht veel beter. Ik doe bijvoorbeeld vaak geen bril.

    antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen