Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Tatiana

  Ondanks het feit dat er internet is, waar je alle informatie over planten, zaden en variëteiten kunt vinden, en zelfs zaden kunt uitwisselen (zoals we deden met een tuinman uit een Altai dorp), kan ik niet en ik wil My Beautiful Dacha niet weigeren: lees een artikel of advies - en alsof communicatie met de auteur. U bent het met iets eens, en soms pleit u geestelijk.
  Ik naad zelfs Exhibichen, Globo en Russische maat. Ik zie geen moeilijkheden bij het kweken van zaailingen en er is niet veel ruimte op het raam. Vijf jaar lang zaai ik in dezelfde plastic bakjes 15 cm hoog (geslagen met succes). De zaden worden begin maart gezaaid, twee uur geweekt in een warme oplossing van as- of aloë-sap. Ik neem het land voor zaailingen uit mijn tuin. Substraat: aarde + humus + wat zand en as (een glas op een emmer). Vanaf de herfst vul ik de grond in 10-kilogram zakken suiker.

  Heel handig: in het voorjaar bracht ze een zak mee, ontdooid. Voor het planten breng ik geweekte kokosnoot-briket op de grond.
  Mijn ui groeit al bijna twee maanden, in Siberië moeten we landen in het laatste decennium van mei, of zelfs in juni. Tijdens de groei snijd ik de veren twee of drie keer, het beschadigt de boog niet. Wanneer je op een bed landt, als de ui flink is opgestaan, kun je de wortels weken in een zwakke oplossing van kaliumpermanganaat en verdelen, waarbij je de wortels snijdt. Minder vaak geplant, op een afstand van minstens 15 cm van elkaar. Zelfs als de veer geel wordt en droogt, is er geen reden tot bezorgdheid - een nieuwe zal groeien. Terwijl de ui wortel schiet, geef ik hem vaak water (afhankelijk van het weer), en dan alleen maar zeldzaam water en losmaken. Ik gooi een veer niet uit voor eten (er is een familie-ui voor), en in de herfst groeit deze prachtige grote ui. Opgeslagen tot het nieuwe jaar, en indien goed gedroogd, dan langer.

  Ik wens alle tuiniers geduld en succes in onze moeilijke maar zo opwindende business!

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen