2 beoordelingen

 1. Maria Grigorovich, Smolenskaya obl.

  Voorjaarsbloei van een phylo van het subulaat is een echt wonder! Deze bodembedekkersplant bedekt de grond met een stevig, helder tapijt van roze, paarse, rode of witte bloemen, zo strak geplaatst dat de bladeren praktisch onzichtbaar zijn. Maar vorig jaar verslechterde de kwaliteit van de bloei, en de stengels van phlox begonnen kaal en gebarsten te zijn. Is het een soort ziekte?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Het is belangrijk om de oorzaken van wat er gebeurt vast te stellen. De stengels van de phylo van het subulaat kunnen barsten vanwege onjuiste irrigatie.
   Watergift regels
   Er moet af en toe water worden gegeven - als er gedurende lange tijd geen regen is en de hitte heet is.
   Het water moet in de tank worden verwarmd en mag niet rechtstreeks uit de put worden gebruikt.
   Voor de winter wordt de phlox van het subulaat als schuilplaats aanbevolen. Maar niet bevriezen is eng, maar nat worden. Zet lage bogen boven de gordijnen, en bij droog weer gooi ze spunbond, bovenop - de film. Verlaat de ventilatieopening voor ventilatie. Als de stelen werden ontbloot en de bloei verslechterde, is het mogelijk dat de phlox oud is geworden en een transplantatie nodig heeft. In de lente, graaf de struik op en deel deze in verschillende delen. Of het aardkrijt blijft hangen - het maakt niet uit, de plant zal perfect wortel schieten op een nieuwe plek. De diepte van de aanplant van de phlox van het subulaat overschrijdt meestal niet 15cm, omdat het een oppervlakkig wortelstelsel heeft. De afstand tussen individuele planten is 20-30 cm, aangezien deze bodembedekker zwaar groeit. Het is belangrijk dat op een nieuwe plaats
   eerder kweekte tuinaardbeien niet, omdat de gewassen een veel voorkomende plaag hebben - de nematode. De grond voor de phlox van het subulaat moet droge, losse, slechte voedingsstoffen zijn. Het is waar dat de knappe man van de as houdt, dus je kunt een handvol toevoegen aan elk landingsgat.
   Olga VORONOVA, landschapsarchitect, Moskou

   antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.