Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Ivan Kalashnikov, Ruza

  Als mijn peren en appelbomen bloeien, is het voor mij altijd een duidelijk signaal dat het tijd is om ze te bemesten. Ik neem een ​​kilogram superfosfaat, 10 L Mullein en 300 g kaliumsulfaat, dit alles los ik op in een vat water.

  Het dringt erop aan dat spul in mijn hele week, en vervolgens de bomen laten gewoon water, vervolgens met water de boomstammen hier deze gotovenkoe meststof en vervolgens opnieuw te werpen gewoon water, dat was niet te geconcentreerd voor de bomen. Giet niet op de wortel kraag! Ook eind mei kun je bemesten (bijvoorbeeld kalium of fosfor) - maar geen stikstof.

  antwoord
 2. Konstantin Anatolievich

  Als je denkt dat fruitbomen gewoon "rusten" nadat ze de oogst hebben gegeven, dan is dit niet het geval. Ze hebben maar een halve maand nodig om 'tot bezinning te komen'. En dan beginnen ze het wortelstelsel intensief op te bouwen.
  Ongeveer twee weken na het verwijderen van wintervruchten begint een sterke groei van de zuigwortels bij de bomen. Op dit moment probeer ik mijn tuinplanten te helpen de wortelmassa te vergroten. En tuinders kunnen hun groene huisdieren helpen in deze kwestie.
  Het belangrijkste is dat bomen op dit moment overvloedig water nodig hebben, wat handig is om te combineren met bemestende organische en minerale meststoffen.

  Voor elke m2 van het drinkbereik moet een halve emmer volledig overgroeide mest of compost worden toegevoegd. Hetzelfde gebied vereist ook 40-50 g superfosfaat en 30 g kaliumchloride. Laat me je eraan herinneren dat de cirkel in de buurt van de stam geen gat rond de stengel is, maar een ruimte die wordt begrensd door een lijn langs de projectie van de kroon. Meststoffen moeten in de grond worden ingebed op het moment dat de hoofdmassa van het wortelsysteem wordt bereikt.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen