hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Hallo lieve tuiniers!
    hoe mooi en correct lijkt alles te beschrijven over de teelt en het behoud in de winter van aardbeien, aardbeien.
    Ik ben gewoon jaloers! en mijn man en ik planten ook aardbeien, aardbeien doen alles zoals het nodig is, het groeit gewend, geeft kleine opbrengsten, in het eerste jaar van planten, maar ze overleven de winter niet, ze bevriezen. er valt weinig regen, maar winden met Mongools zand en hete lucht blazen ons erg goed. in de winter werden aardbeien over het hele bord met stro op de planken gegoten, gooide alle oude kleren en legde balen stro. Aan het einde van april stonden ze opgetild, nog steeds bevroren, in het stro totdat ze volledig ontdooid waren en het resultaat was de eerste wortels. Vertel me hoe ik aardbeien kan redden zonder sneeuw? de grond in de winter scheuren bevriest, en in het voorjaar (maart, april, mei) droogt de bovenste laag van de aarde uiteindelijk uit vanwege de wind, vooral in mei de zwoele winden. om dezelfde reden groeien fruitbomen niet en is er gebrek aan vocht, als je in een jasje stopt, het op de grond legt, overwintert, en dan trek je niet groot naar beneden en drogen ze gewoon uit. vertel me hoe je bessen kunt kweken in onze omstandigheden? maar familieleden wonen in het noorden van Irkoetsk, waar het koud is tot -57%, de sneeuw is erg groot en de zomer is kort en alles groeit en produceert. Ik was verrast dat zelfs narcissen vrijuit konden overwinteren. we kunnen dit niet zien!

    antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.