2 beoordelingen

 1. Maria Galagan, regio Moskou

  Klopt het dat in de vroege zomer biënnales in zaailingen moeten worden geplant?
  Ik zag deze aanbeveling niet meteen op de verpakking van zaden, dus ik kweekte hun zaailingen samen met eenjarige planten. Dan is het beladen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Biënnales zijn goed omdat ze rechtstreeks in open grond kan worden gezaaid, en doe het in de zomer (van begin juni tot half juli), wanneer telers hebben meer vrije tijd. Maar als je de zaden van biënnales op zaailingen zaait in de lente, wees dan niet boos. Classic biënnales (Campanula medium, Lunaria, Noctule Matrona, Papaver Nudicaule, vingerhoedskruid, vergeet-mij) niet het eerste jaar bloeien, maar ze zijn goed voorbereid op de winter en de vroege start te bloeien in het volgende seizoen.

   Als je in februari en maart viooltjes hebt gezaaid en ze een hoogtepunt hebt bezorgd, bestaat de kans dat ze in het eerste jaar bloeien. Nu telers professionals voornamelijk gebruik van deze technologie (zaaien wordt uitgevoerd in januari uitgevoerd): al in bloei zaailingen worden geplant in de vollegrond in mei, dat wordt gebruikt als een viola Letnik. Vroeger werden viooltjes gezaaid in de volle grond in juni-juli, geplant op een permanente plaats in september, en de bloei begon in de lente. Met vroege zaaien, en het gebruik van verlichting en goede zorg kan bloei in het eerste jaar te bereiken, en planten zoals madeliefjes en Alcea. Er zijn speciale hybride kaasjeskruid (Zebrina) en Turks anjer (Sweetwilliam), bloeien in het jaar van zaaien.

   Wanneer u zaailingen in de volle grond plant, plaats geen éénjarigen en biënnales op hetzelfde bloembed. Eenjarigen groeien sneller, dus ze zullen biënnales onderdrukken, die in het eerste jaar verschillen door langzamere groei.

   antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.