2 beoordelingen

 1. Irina Vitalevna

  Ik heb problemen met bosbessen. Ik weet dat ze van zure grond houdt. Voor het planten kochten de eerste twee struiken speciaal land in de winkel. Toen las ik dat je het in een mengsel van naaldstrooisel met zand kunt planten en twee nieuwe struiken hebt geplant. Ik gaf ze water met azijn.

  Planten hebben het overleefd, maar om een ​​of andere reden zitten ze en groeien ze niet. En de eerste twee struiken nemen ook een voorbeeld van hen. Dus, al mijn voeding hielp niet? En welke anderen zijn er? Beste tuiniers, deel uw mening over dit probleem.

  antwoord
 2. Alexandra Arkadevna Pliner, Dmitrov, Moskou.

  Bosbessen trekken niet alleen de rijpe bessen aan, maar ook de bloei, omdat alle stengels zijn bedekt met witte of roze bloemkronen. Ik probeerde deze schoonheid te temmen in mijn datsja, omdat onze site in de buurt van het bos is.

  Er kwam niets van. Er was geen gewas zoals dit in de natuur. Natuurlijk tolereert het urinestamsysteem geen verstoring van de natuurlijke bodemomgeving - daarom wilde het niet groeien.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.