hoe 1

 1. Julia

  Alle tuinders graag praten over wat gewassen zijn vrienden met elkaar op de bedden, maar vaak om wat voor reden over het vergeten als het gaat om kassen. En dan werken de regels van goede buurt niet

  Hoe toch!
  Persoonlijk ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de beste plaats is om onder dezelfde dak tomaten, paprika's en aubergines te leven. In de kas heb ik twee bedden met een breed pad ertussen. Aan de achterkant van de noordelijke strook worden grote tomaten geplant en aan de zuidkant worden tomaten gestopt. En in plaats van de randen van paprika en aubergine, tussen de bussen die hele aarde bedekt takken Celandine en brandnetel (en alle suckers gesneden tomaten werpen onder struiken aalbessen). Aan de andere kant van de ingang van de noordelijke ruggen is een vat, constant gevuld met infusie van kruiden, die het planten bevruchten. Bovendien heb ik gespoten ze van Phytophthora wrongel en wei, waaraan jodium, mosterd, aloë sap of Zelenka toegevoegd (afhankelijk van wat is nabij). Alles werkt, alles helpt. En de planten in de kas groeien veel hoger dan in de straat, en daarom geven ze een grotere oogst, en dragen ze langer vrucht. En het is gemakkelijker voor mij om voor hen onder het dak te zorgen.

  En meer. Als iemand kleine kinderen heeft, zodat ze geen acne en diathese hebben, adviseer ik dat dit de manier is om toe te passen. Brouw een laurierblaadje (je kunt het direct met de takken) en sta erop totdat het bruin wordt. Voeg het dan toe aan het gevulde bad en baad het kind daar meerdere keren. Alles zal voorbijgaan! Op deze manier hebben ouders ons tijdens de oorlog behandeld.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.