3

3 beoordelingen

 1. Lilia PETROVSKAYA

  In juli, in de hitte, wordt de bloementuin alleen bewaterd met warm water, dat werd verwarmd in de zon. Koud water veroorzaakt stress bij planten en draagt ​​bovendien bij tot de nederlaag van echte meeldauw. Ik giet onder de wortel, ik kijk toe dat de bladeren en bloemen niet nat worden, anders kunnen ze brandwonden krijgen.

  antwoord
 2. Irina Yaremenko, Kiev

  In juli, in de hitte, wordt de bloementuin alleen bewaterd met warm water, dat werd verwarmd in de zon. Koud water veroorzaakt stress bij planten en draagt ​​bovendien bij tot de nederlaag van echte meeldauw. Ik giet onder de wortel, ik kijk toe dat de bladeren en bloemen niet nat worden, anders kunnen ze brandwonden krijgen.

  antwoord
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Het lijkt vreemd om de tuin onmiddellijk water te geven na een stortbui. Het werkt echter! Feit is dat met de gebruikelijke zomerse regenval niet zo veel water uitvalt, zoals men zou denken. Dit is niet genoeg voor volwassen fruitbomen.

  Probeer dus in harmonie met de natuur te komen en de tuin te verzadigen met vocht net na de regen. Je zult verrast zijn hoe snel alles zal gaan groeien!

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.