4 beoordelingen

 1. Daria Ivanova

  Ze zeggen dat er een zeer vroege en meest nuttige bemesting van planten is, die bijna in de winter wordt uitgevoerd.

  Is dit echt zo?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Waarschijnlijk hebben we het over de vroege voorjaarsbemesting van planten met ureum (carbamide). Het bevat tot 46% van het totale stikstofgehalte en daarom wordt het veel gebruikt door tuinders en bloemenkwekers. Met de juiste en gedoseerde (volgens de instructie) het gebruik van kunstmest planten groeien goed en ontwikkelen, evenals overvloedig vrucht dragen. Bovendien is het betaalbaar en niet duur. Het voeren wordt aan het einde van de winter of in het vroege voorjaar gedaan, als de sneeuw nog steeds ligt.

   Meststof, in overeenstemming met de normen van consumptie, is verspreid over de planten in de zone van de afgeknotte cirkels. Naarmate de sneeuw smelt, dringt het de grond binnen en zorgen de wortels voor voedsel. Maar we moeten niet vergeten dat de meeste vertegenwoordigers van de flora een root-systeem hebben op + 5-niveau.

   antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Universele topdressing:

  Het zal zijn zoals elke plant! In 10 1 warm water, verdun 3 1 gesuikerde jam (of 1kg-suiker) en giet 100 ml Baikal EM-1-bereiding in. Voeg voor een betere gisting bakkersgist toe (100 g). Roer en plaats op een warme plaats voor fermentatie (8-10 dagen). Mullein emmer of 0,5 emmers van kippenmest, verdunnen in 50-liter vat, staan ​​voor 24 uur, zeef in 200-liter vat. Voeg de oplossing toe met "Baikal EM-1", voeg water toe aan het volledige volume, dek af en blijf nog twee tot drie dagen staan. Water (je kunt en recht op de kruin) met een snelheid van 10 l / m 2. Het is nuttig om twee of drie van dergelijke extra bemesting door te brengen.

  antwoord
  • Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

   In de resulterende oplossing is het nuttig om calciumnitraat {20-25 g / 10 l per vierkante meter) toe te voegen, wat bijdraagt ​​aan de groei van het wortelsysteem.

   antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.