Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Irene

  Collega tuinieren! Mijn lila sterft na vier tot vijf jaar na het planten en de eerste bloei. Eerst beginnen de bladeren op een van de takken op te rollen, op te staan ​​en lichtgroen te worden. Dit duurt enkele weken, daarna beginnen ze te drogen van de randen naar het midden en dan sterft de hele tak.
  Nou, en dan komt de beurt aan de andere takken, een korstmos verschijnt op de hoofdstam en de hele struik sterft. En dit gebeurt met alle zaailingen! En ik kweek vijf variëteiten, en hetzelfde verhaal gebeurt met iedereen. Fungiciden, soda-oplossing niet helpen, merkte niet het ongedierte op de struiken. Als iemand de oorzaak van de ziekte kent en de methoden voor de behandeling ervan, help dan!

  antwoord
 2. Elena SAVETA, dorp Konstantinovka, regio Mykolayiv.

  De knoppen van lila beginnen in het vroege voorjaar te groeien. Bloeiwijzen bloeien vroeg genoeg en in boeketten met bonte lentebloemen zien er geweldig uit, waardoor iedereen een vrolijke stemming krijgt.
  Wanneer de struiken ontkiemen, knip ik alle vervaagde bloeiwijzen uit, zodat de plant zijn energie niet verspilt aan het rijpen van de zaden. Dankzij dit, zal de lila volgend jaar zo overvloedig bloeien als in het huidige seizoen. Indien nodig snoeien takken, vormen een symmetrische kroon.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen