Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Lyudmila PARKHOMENKO

  Mooie wortel

  Om de wortel mooi en groot te laten groeien, zaai ik de zaden waar ik de mest van het jaar 2-3 gebruikte (vers wordt niet aanbevolen voor haar).
  Op zware grond kunnen wortelgewassen scheef groeien, "met baarden", dus breng ik meer humus en zand in de aarde (emmer in 1 m2).

  antwoord
 2. Antonina

  Vorig jaar besloot ik te experimenteren: meerdere keren in de zomer heb ik het op het hoofdbed geplant. En wat dan? De kolonisten klommen laat en de wortelgewassen groeiden alleen met een vinger dik en dunner. En toen liet ik ze in de winter achter, verbergde de gevallen bladeren en in de winter harkte ik de sneeuw daar. In de lente, toen alles smolt, ging ik kijken wat er nog over was van mijn landing. En stel je voor dat de wortels niet dood gingen! Bovendien is het gegroeid! De gegraven wortels hadden een diameter van 3 tot 5 cm, sterk, zeer sappig en zoet. Het bleek dat ze vrij gemakkelijk bedekt waren met bladeren en sneeuw - er is veel warmte en vocht.

  Dat is het, mijn beste tuinders, lezers, hoveniers, zo blijkt, kunt u veilig vertrekken de kleine wortelen voor de winter en het vroege voorjaar tot een kleine maar goede oogst dan wortelgroenten te krijgen!

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen