1

hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik doe beroep op ervaren tuinders om advies. Sinds 1985 had ik een dame in de stad, maar we bedreigden ons allemaal dat alle dachas zouden worden gesloopt. En in 90 begon x met het uitdelen van plots buiten de stad. We besloten om te nemen: terwijl de oude slopen, zullen we de nieuwe uitrusten. En in die tijd, weet je, was er niets te koop - wie zou wat krijgen, dan zetten. We hebben een peer geplant, een soort van Alexandrovskaya-soort. Gedurende deze jaren zwaaide ze ongeveer 10 m in de hoogte en zo veel in de breedte. En hoe het bloeit! Een enorme witte wolk! De oogst is altijd rijk geoogst, hoewel de vruchten alleen geschikt waren voor vruchtenmoes, confituur en gedroogde vruchten.

    En vijf jaar geleden zagen we losse bladeren met zwarte stippen, alsof ze een speld hadden gebroken. Donkere stippen worden niet groter, er zijn geen doorlopende gaten, bladeren verdorren niet, vallen er niet af. Takken zonder wijzigingen. Het volgende jaar nam het aantal van dergelijke bladeren toe, en in de afgelopen twee jaar zijn alle bladeren zo geworden. In de lente bloeit de peer overvloedig, maar de bladeren zijn allemaal gespikkeld. Wat ontbreekt de boom, dan om te helpen? Ik heb nooit chemie gebruikt en ik ben niet van plan dat te doen.

    antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.