hoe 1

  1. Elena Dorokhova

    In de droge, warme herfst worden floxen bewaterd, anders verzamelen ze niet voldoende voedingsstoffen en kunnen in de winter sterven. Direct na de bloei worden alleen de toppen van de stengels gesneden. Floxen kunnen de volgende jaren geen groeipoppen planten zonder bladeren. Alleen in de late herfst worden stengels aan het aardoppervlak afgesneden. Het is beter om ze te verbranden, omdat ze kunnen worden besmet met ziekten en plagen. Als u geen tijd had om de vervaagde bloemstengels in de herfst te verwijderen, breek ze dan voorzichtig in het vroege voorjaar en pas op dat u de jonge scheuten niet beschadigt. Volwassen struiken worden na het snoeien gemulkel met organisch materiaal (compost, inclusief blad, biohumus, turf).

    Onder de mulch kun je een complexe herfst minerale meststof of as plaatsen.

    antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.