4

4 beoordelingen

 1. Lydia Kovaleva

  Appels van late variëteiten worden na 20 oktober uit de bomen verwijderd, noodzakelijk bij zonnig weer. En onmiddellijk mijn hen met een zeepspons recht in de tuin.
  Daarna afspoelen met schoon water, in plastic dozen doen voor fruit en drogen in een zomerhuis op straat (minimaal 24 uur).

  Later in de middag oogst verpakking - Elke appel wrap in plasticfolie en verspreiden bladstelen aan de bodem van de doos in een enkele laag in dozen die vallen in de kelder en zet een op een zo. Als gevolg van 10 dozen ten hoogste drie fruit kan rotten. Voor het leggen kelder gewas traktatie rook van zwavelzuur checkers.

  antwoord
 2. Anatoly Karpachov

  Appelboom Evelina (geplant in de lente van 2017.) Ontwikkelt zich over het algemeen goed. Maar de bladeren begonnen geel en droog te worden. Verwerkt en gevoerd, zoals verwacht. Adviseer wat u moet doen.

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Grade Evelina apple - een kloon van de Duitse rassen Pi nova, die met succes groeit en vrucht draagt ​​in goede omstandigheden, Vinnitsa region, en dus kan de reden voor vergeling en drogen van bladeren in de vroege zomer slechts één zijn - in het bovengrondse deel krijgt geen stroom. Waarom?

   Misschien vanwege:
   gebrek aan water tijdens een droogte;
   schade aan de hengel in het gebied van de nekhals (inspecteer deze plaats zorgvuldig);
   schade aan het wortelsysteem door de larven van de meikever, ratten of muizen (wanneer de stam wordt bewogen, kan de boom gemakkelijk van de grond worden verwijderd).

   antwoord
 3. Valentina FEDOTOVA, Nizhny Novgorod.

  Mijn appelbomen geven uitstekende oogsten. Ik ben er zeker van dat het een verdienste is van graanteelt - elke maand graaf ik stoppels in stomp. Ik merkte dat er veel meer fruit in de bomen was. En onder de appelbomen plant ik de overblijfselen van tomatenzaailingen om bomen te beschermen tegen schimmelziekten. Ik verzamel appels met een speciaal net.

  Vruchten voor het leggen voor opslag 10 minuten houd ik in een waterige oplossing van iodinol (ik koop in een apotheek). Dan neem ik de appels, veeg ze niet af, maar laat ze natuurlijk drogen. Ik stop ze in dozen en bewaar ze in de kelder. Ligt fantastisch!

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.