Beoordelingen en opmerkingen: 5

 1. Artem Galynets, Perm

  Wat te zaaien in augustus Wat is niet te laat om te zaaien in de eerste helft van augustus?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   — Август — самое время посеять озимую рожь. До заморозков растения успеют сформировать стебли и листья. В таком виде они уйдут в зимовку, а весной быстро тронутся в рост. В апреле-мае их нужно будет скосить и запахать. По своему действию такая процедура сходна с полноценным внесением навоза.

   Также в августе можно продолжать высевать зеленные культуры: укроп, лук на перо, петрушку, руколу, салаты (в том числе кочанные). Самое время посеять семена редиса и многолетников: лука-батуна, щавеля, ревеня, спаржи. Не забывайте поливать посевы, поскольку всходят растения долго и без полива могут так и не появиться. До зимы многолетники сформируют розетку листьев и небольшое корневище, которое перезимует и следующей весной даст новые всходы. Весной можете эту рассаду пересадить на постоянное место.

   antwoord
 2. Evgenia Serova, Tula

  Als het droge droge weer lang aanhoudt, dan heb ik geen haast met het schoonmaken van wortels voor de winter opslag.

  Ik stel alles uit totdat een stabiele temperatuur is vastgesteld -1 ° ... -5 °.
  Laat de wortels zijn volwassen, maar heeft opgeslagen totdat ze in het land dan in de kelder, waar het nog te warm (6-10 °). Daar kunnen groenten ontkiemen en veel voedingsstoffen verliezen.
  En om bevriezing van wortelen in de tuin in de koelte van de nacht dat ik vraag mijn kleinkinderen te vertrappen op de toppen te voorkomen, zodat het kwetsen en bedekt de toppen steken uit de grond groenten.
  Het graven van wortels is het beste eind september of begin oktober. Het is handiger om dit te doen met vlaktandige vorken. Dan volgt een cut toppen en wortels ontleden drogen bij 4 6-° (bijvoorbeeld op de veranda). Plaats het dan in de repository (1-2 °).

  antwoord
 3. Alina Semina

  Hoe goed kool te reinigen en op te slaan, wat zal ik volgend jaar doen om zaden te krijgen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Schoonmaken breng ik door tot het begint te vriezen. Ik kies de hoofden die zijn gegroeid van zaden die direct in de volle grond zijn gezaaid: ze zijn krachtiger, resistenter tegen bacteriose en beter onderhouden. Ik graaf een boomstronk met een kluit aarde. Ik doopte de wortels in een kleiwaakkrat. Ik breek de bladeren van de rozet af en laat alleen 2-3 afdekking achter.

   Ik bewaar in dozen in de kelder gescheiden van andere groenten bij een temperatuur van + 1 ... + 2 graden. In de lente een maand voor de landing, neem ik de kool dichter bij de uitgang, waar de temperatuur ongeveer + 5 graden is. Dit helpt de hoofden om te "ontwaken". In de zomer bloeit zo'n kool en geeft dan zaden.

   antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen