1

Beoordelingen en opmerkingen: 1

  1. T.A. KOZLOVA

    Ik wil mijn verhaal vertellen over het gebruik van het medicijn "Ecosil". Dat was 2 een jaar geleden.
    Ik las over dit wonder, kocht het en besloot het te proberen. Spatten alles wat je kunt: tomaten, paprika's, kersen, pruimen, abrikozen. Vooral goed verwerkte frambozen, waarop voor het seizoen meer 2-bessen nooit zijn verzameld. Ja, en ze zijn altijd worm geweest, klein. Ik heb net de struiken gewassen. En hoe was verrast toen de bessen begonnen te rijpen. De struiken waren eenvoudig bezaaid met hen, het leek erop dat alleen fruit groeide, vanwege hen konden de bladeren niet worden gezien. En alle "doppen" zijn schoon, groot, geen enkele worm. Ik pakte onmiddellijk 4 l-bessen, een dag later - hetzelfde aantal. Voor die zomer werd niet één emmer frambozen verzameld. En jam gekookt, en compote, en likeur gemaakt. Bessen genoeg voor alles. Het jaar daarop kocht Ecosil niet.

    En het oude verhaal herhaalde zich: de vruchten zijn klein, ze zijn allemaal klein en wormachtig. En de conclusie is: je moet "Ekosil" kopen

    antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen