Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Olga COSENKO

  De veenbessen
  Gedurende de winter eten we de bessen van bosbessen, die ik op de site kweek. De plaats koos een licht voor haar, beschermd tegen de noordenwinden. Het is belangrijk om een ​​tuinbed (breedte niet minder dan 80 cm) te maken, omdat de planten zuurrijke grond nodig hebben (pH - 4,5-5,5). In de lente (april) verwijderde hij de bovenste laag aarde met een dikte van 20-25 cm en de resulterende geul werd gevuld met zure turf (met een mengsel van turf en zand 1: 1). Om de zuurgraad te verhogen, kan poedervormige zwavel ook in de grond worden ingebed (10-15 g per 1 m2).
  Eén-twee-jaar-oude zaailingen werden geplant in de putjes met een diepte van niet meer dan 8 cm op een afstand van 30 cm van elkaar (de breedte van de rijafstand - 35-40 cm), goed bewaterd en modderig de wortelzone met zand. Lingonberry groeit snel - een vast tapijt heeft zich al gevormd in 3.

  In het eerste seizoen wordt de plantage niet bevrucht. In het tweede jaar na het planten in het voorjaar (april-mei) werden stikstofmeststoffen gebruikt voor het graven (volgens de instructies), en in de herfst (in oktober) - dubbel superfosfaat (ongeveer 5 g per 1 m² M), waarna de moerbeiboomveenmoeras veen.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen