1

Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Veel tuinders, vooral beginners, maken zich zorgen over de vraag: wat te doen met gekiemde knoflook? Vaak gebeurt het dat knoflookteentjes zelfs voor het begin van de winter beginnen te ontkiemen of verslechteren: ze drogen op, groeien beschimmeld en bij hoge luchtvochtigheid rotten ze.

  Ik wil je onmiddellijk waarschuwen: stop niet langer met het ontkiemen van knoflook. Daarom, als dit bij mij gebeurt, doe ik dit: knoflook, dat begint te drogen en te ontkiemen, door een vleesmolen gaat, in ijsblokjesvormpjes wordt gedaan en bevriest. Dan knoflook "ijs" giet gewoon in een zak en bewaar in de vriezer van de koelkast. Dergelijke kubussen kunnen tijdens de bereiding aan veel gerechten worden toegevoegd.
  Je kunt het anders doen. Doe de gehakte knoflook in een pot en giet er een kleine hoeveelheid plantaardige olie bovenop. Het is goed om brood te verspreiden met dit mengsel.
  Ik adviseer je ook om knoflookolie te koken. Om dit te doen, verpletteren (knijpen) 5-7 tanden en plaats dergelijke cake in een halve liter fles zonnebloemolie. Het krijgt een aangename smaak van knoflook en geeft het aan gekookte gerechten.
  Snijd tenslotte de knoflook en droog. Vervolgens vermalen op een koffiemolen en gebruik als kruiden, bijvoorbeeld, toe te voegen aan het vlees voor gehaktballen.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen