Beoordelingen en opmerkingen: 1

  1. Sergey APAKOV, regio Penza

    Koolrabi: overwintering in het zand
    In de afgelopen jaren zijn de Kohlrabi-struiken in de tuin geplant door 20-30. Deze kool versterkt het immuunsysteem, wat erg belangrijk is in de winter. Maar vóór de winter moet het nog worden bewaard, en er is een algemene mening onder tuinders dat koolrabi slecht is opgeslagen. Ik was ervan overtuigd dat dat niet het geval was.

    Ik bewaar de late cultivars Giant of Violetta, die zijn gegroeid tot 7-9 cm in diameter. Grotere exemplaren zijn echt slecht opgeslagen en slecht eetbaar. Snijd de bladeren en wortels van de geselecteerde stebleplod af, verwijder de grond en droog ze. Leg dan Kohlrabi losjes in een houten kist, ik val in slaap met droog zand en draag het naar de kelder. Daar wordt de kool bijna de hele winter opgeslagen.

    antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen