3

3 beoordelingen

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  WORTELEN OPGESLAGEN ONDER SNEEUW
  In de lente om geen wortels in de winkel te kopen, en je te smullen van degene die je op de site kweekt, raad ik je aan om een ​​rij ongebonden te laten in de herfst. Snijd de toppen van de wortel en strooi met een paar centimeter aarde. In een dergelijke schuilplaats wortel winter goed en tot de lente blijft vers en sappig. Zodra de sneeuw smelt, graaf ik de wortel op. Opgeslagen wortelen perfect!

  antwoord
 2. Olga Patrusheva, Kaluga

  Bij het verbouwen van groenten geef ik er de voorkeur aan alleen biologisch te gebruiken. Onder de wortel, bijvoorbeeld, maak ik compost in het tempo van 8 kg per 1 vierkant. Na het graven van de lente wordt de bevruchte grond los en luchtig - de wortels zoals deze en liefde.

  In het voorjaar breng ik alleen ash-1 kg as op 1-vierkant. m. En in de zomer voer ik driemaal wortels. 1-de tijd eind juni - een oplossing van infusie van kippenmest. Verdun het in verhouding 1: 10 en ga naar 2-dagen. Dan voeg ik opnieuw water toe (volgens het oude schema - 1: 10) en geef ik de aanplant water onder de wortel. Ik kijk dat de oplossing niet op de bladeren komt - zelfs in zo'n concentratie kan het brandwonden veroorzaken.

  Ik geef de 2-topdressing in juli uit - brandnetel-extract. Brandnetel aandringen 3 dagen en verdund tot een lichtgroene kleur.
  3- Ik voer het meest eenvoudige - ik strooi de assen tussen de rijen en water.

  antwoord
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Dit jaar was de wortel bang voor de ogen. Ik heb al berekend hoeveel ruimte in de kelder ik eraan moet toewijzen, maar op een dag kijk ik, en sommige van de landingen zijn plotseling verdwenen. Ik begon het op te rapen en ontdekte dat iemand de wortels had opgepikt. Welnu, wat betekent "iemand"? Een mol, niemand anders, hoeveel heuvels hebben gegraven. Maar mijn dochter arriveerde, onderzocht zorgvuldig alles en zei: "Mam, dit is een ander beest. De mol van een nerts is veel kleiner en er zijn geen wortelgewassen nodig, omdat hij jaagt op kevers en larven. "

  Hier was ik verrast! Ik begon zorgvuldig naar de uitgegraven bewegingen te kijken en zag eens een ongenode gast. Oh, en angst voor het kwaad Hij lijkt geen snuit te hebben! In plaats daarvan, een soort verdikking, zoals een bijl. Dus ik noemde dit monster "voorhamer." Leg me uit alstublieft, lieve tuiniers, wie is dit en hoe moet hij hem uit mijn tuin verdrijven! Ik begin te vrezen voor de aardappelen, die ik in het nieuwe seizoen ga planten. Misschien, onder de ontbonden knollen (ik kweek aardappelen onder stro), eerst het nylon net? Of is zo'n wezen geen barrière?

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.