1

Beoordelingen en opmerkingen: 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Dit jaar was de wortel bang voor de ogen. Ik heb al berekend hoeveel ruimte in de kelder ik eraan moet toewijzen, maar op een dag kijk ik, en sommige van de landingen zijn plotseling verdwenen. Ik begon het op te rapen en ontdekte dat iemand de wortels had opgepikt. Welnu, wat betekent "iemand"? Een mol, niemand anders, hoeveel heuvels hebben gegraven. Maar mijn dochter arriveerde, onderzocht zorgvuldig alles en zei: "Mam, dit is een ander beest. De mol van een nerts is veel kleiner en er zijn geen wortelgewassen nodig, omdat hij jaagt op kevers en larven. "

    Hier was ik verrast! Ik begon zorgvuldig naar de uitgegraven bewegingen te kijken en zag eens een ongenode gast. Oh, en angst voor het kwaad Hij lijkt geen snuit te hebben! In plaats daarvan, een soort verdikking, zoals een bijl. Dus ik noemde dit monster "voorhamer." Leg me uit alstublieft, lieve tuiniers, wie is dit en hoe moet hij hem uit mijn tuin verdrijven! Ik begin te vrezen voor de aardappelen, die ik in het nieuwe seizoen ga planten. Misschien, onder de ontbonden knollen (ik kweek aardappelen onder stro), eerst het nylon net? Of is zo'n wezen geen barrière?

    antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen