Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Boris

  over winter knoflook ...
  Zodra hij klaar is, maak ik het 5-terrein op de baan schoon, waarna ik het onder het dak van het bad laat drogen voor 5-6 weken. Onmiddellijk, binnen een uur na het oogsten van knoflook, wordt het bed ingegraven en bezaaid met haver: ik maak transversale groeven met een diepte van 1-1,5 cm (afstand tussen de voren van 15 cm) en leg de haverzaden op. Ik val in slaap met de grond en giet veel water uit een gieter of slang met een fijne regen.
  Roet winter knoflook 5-15 oktober. Op de dag van planten snij ik haver op 3-5 cm vanaf de grond met een schaar, leg ik de afgeknipte kant en doe ik knoflook in de rij haver, waarna ik een bed leg van de bovenste gehakte haver - voor opwarming en sneeuwvastheid.

  In de lente, zodra de knoflook met ongeveer 10 cm groeit, zoek ik beschutting tegen de tuinbedden, giet het water met ureum (2 sc. L. Op 10 liter water) en als het weer droog is, geef ik het opnieuw water met gewoon water, zodat de aarde verzadigd is met vocht op 15- 20 Zie, nadat het water is opgenomen, is het bed (gangpad) los - ik heb een smalle 10 hark cm breed. Tijdens de zomer ben ik nog steeds drie of vier keer los (vooral na regen), ik water matig in warm weer een keer per week. Dan verwijder ik weer de rijpe knoflook, de eg en de haver, maar ik zaai de plaats waar de knoflook groeide. Kortom, mijn knoflook en haver wisselen elk jaar van plaats, er is geen mogelijkheid om een ​​andere vruchtwisseling uit te voeren: er is weinig land.
  Ik graaf nooit een tuinbed met een schop, ik alleen het eg, dus mijn land is los en het wordt elk jaar beter en beter!

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen