Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Natalia KARKACHEVA, art. Taman, Krasnodar Territory

  De berberisfamilie is vooral mooi in de herfst - de rode vruchten hangen als guirlandes, en de donkergroene bladeren worden paars. De eerste ben ik berberis Thunberg. Het is bestand tegen ziekten en droogte, niet veeleisend voor de bodem, tolereert gemakkelijk een knipbeurt. In tegenstelling tot de gewone Berberisfamilie is het meer winterhard. Toegegeven, zijn bessen zijn oneetbaar.
  Ze plantte in het voorjaar berberissen, op dezelfde dagen als krenten.

  Hij houdt niet van krampen, dus bij het planten trok hij zich terug van andere planten op 1,5. Het jong volwassen water werd regelmatig waterig, dat wil zeggen totdat het wortel schoot. Nu geef ik de struik pas water na de bloei en tijdens een lange zomerdroogte. Als gevolg van overmatig vocht in de berberis kunnen vruchten voortijdig afvallen.
  In koudere streken, waar de zomer nat en niet te warm is, kan de berberis door roest worden getroffen.

  Hier is het noodzakelijk om een ​​fungicide te gebruiken. Om te zorgen voor een succesvolle overwintering in de herfst tijdens een ondiep graven van de stamcirkel, breng ik organische mest aan. Vanwege het doornige snoeien breng ik vrij zelden - ik verwijder alleen gebroken en gedroogde takken.
  Dit jaar ga ik een gewone Berberisfamilie of Beskostochkovy Berberisfamilie planten, zodat u niet alleen kunt nadenken over de schoonheid, maar ook kunt genieten van heerlijke vruchten.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen