hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik kan niet garanderen dat als je de planten goed voedt, je kunt rekenen op gigantische bloemen. Maar er kan echt iets worden gedaan.
  Eerst moet je kwaliteitszaden kopen. En voordat je ze zaait, moet je op kieming letten. Het is ook nodig om de grond goed voor te bereiden op de bloem van jouw keuze om te groeien.
  Ten tweede is het noodzakelijk om goed voor de plant te zorgen. Wanneer het zich begint te ontwikkelen, heeft het stikstof nodig. In het stadium van ontluikende - een volledig assortiment van meststoffen met een overwicht van stikstof, fosfor en kalium.
  Wanneer de plant bloeit, heeft hij opnieuw voeding nodig. Maar kunstmest zou met minder stikstof moeten zijn, maar met meer fosfor. En als je de vijand bent van "chemie", gebruik dan houtas. Van haar bloemen zijn niet alleen meer, maar ook helderder.
  Besteed aandacht aan de kleur van de bladeren van een bloeiende plant. Als ze lichtgroen zijn, mag u niet beknibbelen op topdressing. En ze merkten dat er een lelijke bruine rand op de bladeren verscheen, de uiteinden opkrulden en de hoeveelheid meststoffen verminderden.
  Gebruik tegelijkertijd organische verbanden en geef de bloemen een infusie van hoogwaardige geraspte compost. Dit alles zal een beslissende invloed hebben op de groei en de grootte van de bloemen.

  Vergeet ook niet over de juiste verlichting, vochtigheid en temperatuur. Het is belangrijk dat het verschil tussen dag en nacht de 10-graden niet overschrijdt. Verwijder gedroogde bladeren en bloemen op tijd: de plant zal meer energie hebben om nieuwe knoppen te vormen.
  Soms draagt ​​een toename in de grootte van bloemen bij tot het afsnijden van de top van de plant. Meestal kunt u met deze procedure nieuwe opnamen maken. Toegegeven, dit moet worden gedaan terwijl de plant nog jong is.
  Maar het is het beste om niet lui te zijn om te experimenteren, probeer nieuwe medicijnen toe te passen die de groei en bloei van planten stimuleren. En na verloop van tijd zult u begrijpen wat het meest geschikt is voor het kweken van verschillende bloeiende planten en maakt ze langer en groter.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.