Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik herinner me dat de zomer voor enkele jaren op rij abnormaal heet was, en de zwarte bes, die geen warmte verdraagt, in veel tuinen begon te verdwijnen. We geven consequent een goede oogst.

  Aangezien het wortelstelsel van de wortel negatief oververhitting van de grond waarneemt, worden de struiken op het open gebied met een speciaal net geprepareerd. Bovendien merkten ze dat een bes beter wordt als de struiken zich op een afstand van 70 cm bevinden en elkaar schaduw geven. In de hitte verhoogde water geven. En om vocht te behouden, werd de grond onder de planten verergerd met compost.

  landing
  We planten krenten in de herfst (september-oktober), en in de lente (als de grond ontdooit). We proberen een plaats voor haar te kiezen zodat ze 's middags halfschaduw is. Bij het zaaien planten we op 5-10 cm bij het planten (hierna worden wortelspruiten gevormd uit knoppen begraven in de grond) en snijden het antenneonderdeel op een hoogte van 20 cm van de grond af om de ontwikkeling van zijtakken en wortelspruiten te verbeteren. De eerste drie jaar na het planten worden de bessenstruiken niet meer gesnoeid en beginnen we vanaf het vierde jaar elk jaar de oudste takken bij de grond. Als een resultaat verwijderen we ongeveer een kwart van de struik - dit stimuleert de groei van jonge scheuten, waarop het hoofdgewas wordt gevormd.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen